Nalox behandler negle, der er angrebet af neglesvamp eller psoriasis

Nalox er en unik behandling til neglesvamp – med tredobbelt virkning.

Nalox behandler negle, der er angrebet af neglesvamp eller psoriasis, og får misfarvede og grimme negle til at se bedre ud. Nalox virker effektivt mod neglesvamp, reducerer misfarvning af neglene og får neglene til at se bedre ud.

Nalox har en særlig svampedræbende effekt, der nedbryder de svampeceller, der typisk forårsager svampeinfektion i neglene. Samtidig med at Nalox dræber svampene, virker gelen også keratolytisk – som en kemisk peeling, der blødgør neglens øverste lag og fjerner ødelagt neglevæv, hvilket giver en blødere og tyndere negl og fjerner misfarvning.

Nalox øger fugttilførslen, blødgør neglepladens yderste lag, ændrer neglens mikromiljø og giver neglen en mere jævn og glat overflade. Ved at binde fugten i neglen giver Nalox en stærkere og mere funktionsdygtig negleoverflade og holder dermed neglene i god form.

Behandling med Nalox kræver ikke nogen diagnose fra en læge. Nalox er en medicinsk gel, der kan købes på apoteket eller i Matas.

Foot image

Nalox har tredobbelt virkning

  1. Nalox har en særlig svampedræbende effekt, der nedbryder de svampe, der typisk forårsager negleinfektion.
  2. Den keratolytiske effekt – det vil sige, at den virker som en kemisk peeling, der blødgør neglens øverste lag og fjerner misfarvninger.
  3. Ødelagt neglevæv fjernes også blidt ved hjælp af den keratolytiske effekt (kemiske peeling). Dette giver en blødere og tyndere negl. Ved at binde fugten i neglen giver Nalox også en stærkere og mere funktionsdygtig negleoverflade.

Nalox er klinisk dokumenteret

Det er klinisk dokumenteret, at Nalox er effektiv mod neglesvamp, reducerer misfarvning af neglene og får neglene til at se bedre ud.

Behandling af neglesvamp kræver tålmodighed, men med Nalox ses de første resultater af behandlingen ofte relativt hurtigt – således oplever de fleste personer synlige resultater efter kun 1-4 uger.

Hvor kan jeg købe Nalox?

Nalox kan fås på dit lokale apotek og i Matas. Du kan også købe Nalox online.

Instruktionsvideo

Se instruktionsvideoen for at få mere at vide om, hvordan du skal bruge Nalox.

Nalox – unik behandling af neglesvamp med tredobbelt virkning

Nalox er svampedræbende, reducerer misfarvninger, styrker og blødgør neglens yderste lag. Neglene ser ofte sundere ud efter kun en uge.

Læs mere
nalox-packshot