Nalox er det sikre valg, du har brug for

Blid mod dig, hård mod neglesvamp.

Behandling af neglesvamp kræver masser af tålmodighed. Mange mennesker håber på, at neglesvamp bare vil gå væk af sig selv. Men du kan ikke bare ønske det væk.

Nalox er en unik behandling til neglesvamp – med tredobbelt virkning. Det er svampedræbende, reducerer misfarvninger og styrker og blødgør neglens yderste lag. For at opnå de bedste resultater bør du starte behandlingen så hurtigt som muligt og gennemføre behandlingen. 

Vi vil vise dig, hvorfor Nalox er det sikre valg på din vej mod helbredelse.

Det kan være svært at opdage og behandle neglesvamp. En af grundene er, at infektionen udvikler sig under neglen. Det er derfor særlig vigtigt, at du påbegynder behandlingen så tidligt som muligt og fortsætter med den.

Behandling af neglesvamp kræver normalt mindst 3-6 måneders behandling for at opnå en markant forbedring, men med Nalox oplever de fleste synlige forbedringer efter kun 1-4 uger.

Behandlingens varighed varierer alt efter den oprindelige sværhedsgrad af lidelsen og omfanget af misfarvningen/beskadigelsen af neglen. For at opnå et optimalt resultat bør behandlingen med Nalox fortsættes, indtil der er vokset en normal negl ud. Start din behandling i dag!


Årsager til neglesvamp

Neglesvamp er den mest almindelige neglelidelse, men hvad er årsagen til neglesvamp?

Hvor kan jeg købe Nalox?

Nalox kan fås på dit lokale apotek og i Matas. Du kan også købe Nalox online.

Nalox – unik behandling af neglesvamp med tredobbelt virkning

Nalox er svampedræbende, reducerer misfarvninger, styrker og blødgør neglens yderste lag. Neglene ser ofte sundere ud efter kun en uge.

Læs mere
nalox-packshot