Behandlinger af neglepsoriasis

Nalox er en lokal behandling til negle, der er angrebet af psoriasis

Neglepsoriasis er vanskelig at behandle, men du kan forbedre dine negles udseende en hel del med behandling. Cremer og salver til neglepsoriasis, der gnides på neglen og den omkringliggende hud, kræver recept og indeholder normalt steroider eller A- eller D-vitamin.

Nalox er en lokalbehandling til negle, der er angrebet af psoriasis. Det er klinisk dokumenteret, at Nalox reducerer misfarvningen af neglen og forbedrer neglens udseende – der er ofte synlige forbedringer efter 1 uges behandling.

nalox-lokal-behandling-til-negle-angrebet-af-psoriasis

Nalox er også effektiv mod neglesvamp, som ofte forekommer sammen med neglepsoriasis. Hvis lokalbehandlinger ikke hjælper, vil din læge måske anbefale svampedræbende medicin i tabletform eller indsprøjtninger af steroider i de angrebne negle. Man skal dog altid være opmærksom på de bivirkninger, der kan opstå ved brug af lægemidler. Lysterapi og fjernelse af neglen er andre muligheder ved svær neglepsoriasis.

Nalox – behandling af neglesvamp med tredobbelt virkning

Nalox er effektiv mod neglesvamp, normaliserer neglens tykkelse og reducerer misfarvning af neglen.

Neglepsoriasis – få mere at vide

Hvad er neglepsoriasis, og hvordan kan jeg behandles?

Nalox – unik behandling af neglesvamp med tredobbelt virkning

Nalox er svampedræbende, reducerer misfarvninger, styrker og blødgør neglens yderste lag. Neglene ser ofte sundere ud efter kun en uge.

Læs mere
nalox-packshot