Hvordan virker Nalox?

Nalox har tredobbelt virkning.

Nalox ændrer neglens mikromiljø ved hjælp af en patenteret formel med tredobbelt effekt. På denne måde bekæmpes svampeangrebet, misfarvningen fjernes, og neglen kommer til at se pænere ud, mens behandlingen også forebygger nye svampeangreb.

Det er klinisk dokumenteret, at Nalox er effektiv mod neglesvamp. Dens særlige svampedræbende effekt nedbryder de svampe, der typisk forårsager negleinfektion.

Nalox har en keratolytisk effekt, der kan sammenlignes med en blid kemisk peeling. Ved at opbløde og forsigtigt løsne neglens ødelagte lag giver Nalox neglen en blødere overflade, reducerer misfarvning og får neglen til at se bedre ud.

Triple acting stamp

En almindelig årsag til, at neglen er grim, fortykket eller misfarvet, er, at den er for tør. En tør negl kan knække eller flække og får ofte en gullig farve. Nalox tilfører fugt og binder fugten i neglen, hvorved fugtbalancen genoprettes. Dette påvirker neglens tilstand og får dine negle til at se sundere ud.

Nalox har en svampedræbende effekt, der nedbryder de svampe, der typisk forårsager negleinfektion. Nalox har en patenteret sammensætning, der består af propylenglycol, karbamid og mælkesyre. Indholdsstofferne i Nalox er alle GRAS-listede forbindelser, hvilket vil sige, at de generelt anses som sikre og er fuldt biologisk nedbrydelige. Produktet indeholder ikke konserveringsmidler eller parfume.

Hvor kan jeg købe Nalox?

Nalox kan fås på dit lokale apotek og i Matas. Du kan også købe Nalox online.

Nalox er en unik behandling af neglesvamp – med tredobbelt virkning

Vi vil vise dig, hvorfor Nalox er det sikre valg på din vej mod helbredelse.

Nalox – unik behandling af neglesvamp med tredobbelt virkning

Nalox er svampedræbende, reducerer misfarvninger, styrker og blødgør neglens yderste lag. Neglene ser ofte sundere ud efter kun en uge.

Læs mere
nalox-packshot